top of page

Gedragsadvies en training voor honden!

TRAINING

Wij geven gepersonaliseerde trainingen, dit kan in groepsverband of per hond apart.

Hoe gaat het te werkt:

Na het ontmoetingsgesprek, word er een schema opgesteld binnen welke termijn de training kan doorgaan.

Tijdsduur per training: tussen de 1 a 3 uur, u kan dus zelf kiezen hoe lang elke training duurt, maar wij raden toch aan om uw hond te lezen en te bekijken wat hij/zij aankan.

GEDRAGSADVIES

In ieder huishouden komt het wel eens voor dat je met een probleem kampt waar je maar geen uitweg voor vind. Wij zijn er om te helpen, je hond te leren lezen en een oplossing te zoeken voor elk probleem. Het probleem kun je niet altijd verhelpen maar je kunt het wel verdraagzamer maken voor iedereen in huis. Dus wij streven naar verbetering! 

Hoe werkt het:

Na een ontmoetingsgesprek komt er een evaluatie en een opgemaakt schema voor het probleem aan te pakken. Dan is het de bedoeling dat u zelf aan de slag gaat, na 1 week nemen wij terug contact op met u om te kijken hoe het gegaan is in die week. De meeste problemen kunnen verholpen worden in die eerste week. Lukt het toch niet dan stellen we voor om over te stappen op een trainingschema met trainer om het probleem te verhelpen. * prijzen zie onderaan.

 TARIEVEN

Duur

1 training mag max uit 2u bestaan. Je bent dus vrij in het kiezen van de duur van de training, maar houd rekening met het karakter van uw hond. Soms is het beter van kortere trainingen te doen dan bv lange trainingen. 

Betalingen:

Als het aantal lessen bepaald is op voorhand, dan vragen wij een betaling per overschrijving.

Als het om losse lessen gaat ter verbetering van bepaalde technieken dan word er betaald vlak voor de les start. 

Afzeggingen:

In principe kan er in overleg altijd een afspraak verzet worden, dit door bv onmacht ( regen, onweer, sneeuw , sterfegeval enz). Dit moet echter wel aangegeven worden minstens de avond voor dat de training plaatsvind. 

Diploma:

Bij het slagen van een cursus of lessenpakket ontvang baasje en hond een getuigschrift ondertekend door Hands4Paws. 

Ons doel:

We proberen om een bepaald lessenpakket te verwezenlijken binnen een bepaalde tijd. Leuker voor de hond en voordeliger voor het baasje!

Locatie:

Cursussen gaan door op de op voorhand afgesproken locatie. Die zowel passen voor trainer als baasje. Trainen op zondag kan ook, hiervoor word geen extra kost in rekening gebracht. 

bottom of page